Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Μαριαλένα Ροζάκη: «Δεν κρατώ κακία, θα τον αγαπώ για πάντα, απέκτησα το παιδί μας»

 

Όσα είπε η Μαριαλένα Ροζάκη.

Η Μαριαλένα Ροζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@star και μίλησε για το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, αφού χώρισε με τον πρώην σύντροφό της.

«Με συγκίνησε ο κόσμος με την στήριξη και την αγάπη του… Δεν τον επέλεξα (τον χωρισμό). Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις. Ήμασταν καιρό μαζί, δεν έχει τόση σημασία. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απέκτησα το παιδί μας, όπως κι αν προέκυψαν τα πράγματα» είπε η Μαριαλένα Ροζάκη.

«Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος, το σύμπαν, η πλάση. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου. Την στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, χαμογελώντας, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται. Εγώ χαμογελούσα, δεν είχα ίχνος ταλαιπωρίας… 

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν έχουμε επαφή με τον μπαμπά του παιδιού» συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ροζάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου