Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

«Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ύπουλος και μ@@@@@ας»: Αυστραλοί παρουσιαστές κουτσομπολεύουν με ανοιχτά μικρόφωνα

Συζητούσαν για τα λάθη στην αίτηση του Σέρβου για βίζα

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο δύο παρουσιαστών του «Channel 7» της Αυστραλίας, οι οποίοι μιλώντας για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, επιτίθενται προσωπικά στον Σέρβο, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη, ύπουλο και μαλ@@κα».

Ο Μάικ Άμορ και η Ρεμπέκα Μάντερν, ενώ είναι σε διάλειμμα από τον αέρα της εκπομπής, αρχίζουν να συζητούν για τη δικαστική νίκη του Τζόκοβιτς -η οποία παρά ταύτα δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Australian Open.

«Όπως και να το δεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ψεύτης, ύπουλος, μαλ@@ας» λέει η Μάντερν στον Άμορ. Ο Νόλε έχει πει ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου, και επικρίθηκε καθώς έκτοτε έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις στις οποίες δεν φορούσε μάσκα. «Να βγαίνεις έξω ξέροντας ότι είσαι θετικός… αμφιβάλλω ότι ήταν κιόλας θετικός» σχολίασε η Μάντερν σχετικά.

«Ναι είναι μαλ@@κας. Είπε μια μαλ@@κία για δικαιολογία και μετά έπεσε στα δικά του ψέματα. Αυτό ακριβώς έγινε» συμφώνησε ο Άμορ.

Η Μάντερν διερωτήθηκε αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς είπε ψέματα για τα πρόσφατα ταξίδια του στην αίτηση για βίζα και ο Άμορ είπε: «νομίζω ότι θα τη γλιτώσει»

Στη συνέχεια η Μάντερν αναφέρει ότι «δεν κέρδισε κανείς τίποτα βάζοντάς τον σε ξενοδοχείο μεταναστών» και κατέληξε: «η ζωή δεν είναι ποτέ δίκαιη. Κάποιοι πετούν πάντα στην πρώτη θέση».

«Πρόκειται για μια παράνομη ηχογράφηση μιας ιδιωτικής συζήτησης μεταξύ δύο συναδέλφων. Ήταν μια δειλή πράξη και ο υπεύθυνος θα βρεθεί και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα» είπε ο διευθυντής ειδήσεων και δημοσίων σχέσεων του καναλιού για τη διαρροή του βίντεο των παρουσιαστών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου