Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Αλκαίος: Ο λόγος που αποσύρθηκε μετά την Eurovision

 

"Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι" δήλωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο Γιώργος Αλκαίος έκανε ποδαρικό απόψε στο The2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πολύχρονη απουσία του από το τραγούδι αλλά και για τον λόγο που πήρε αυτήν την απόφαση να αποσυρθεί στην Μήλο.

«Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να βρεθώ και να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι» είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Έκλεισε ο κύκλος για αυτό το έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Το 2000 με 2010 δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό, άλλαξε όλη η δουλειά. Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 κι έβλεπα να υπάρχει αντιμουσική» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου