Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Γρηγόρης Πετράκος: Το σχόλιο για τον συνωστισμό των Πακιστανών στο Σύνταγμα – «Θυμίστε μου εγώ γιατί είμαι άνεργος;»

«Τρεις μέρες έπαιζαν τα κανάλια την είδηση πως εμφανίστηκα στην κηδεία του αειμνήστου Γ. Τραγκα "χωρίς μάσκα"»

Οι εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρνιάς με εκατοντάδες άτομα από το Πακιστάν να συγκεντρώνονται στην πλατεία προκάλεσαν αντιδράσεις. 

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν όσα συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα με δύο αναρτήσεις του στο Facebook.

Γράφει ο Γρηγόρς Περάκος: «Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεματα με διασωληνωμένους Πακιστανούς θα ήθελα την παραίτηση της επιτροπής και της κυβέρνησης για εμπαιγμό και εξαπάτηση.

Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι δεκάδες χιλιάδες μουσικοί μείναμε άνεργοι πριν την Πρωτοχρονιά για να “προστατευθεί” η κοινωνία.

Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε στους Έλληνες να είναι όρθιοι στα μαγαζιά…

Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε η μουσική.

Να θυμίσω ότι απαγορεύτηκε 3η χρόνια το Πατρινό καρναβάλι.

Να θυμίσω ότι 3 μέρες έπαιζαν τα κανάλια την είδηση πως εμφανίστηκα στην κηδεία του αειμνήστου Γ. Τραγκα “χωρίς μάσκα” σε εξωτερικό χώρο με 100 άτομα γυρω…

Να θυμίσω ότι η Ελληνική αστυνομία έκανε “εκστρατεία” μέσα στις γιορτές (σύμφωνα με τα κανάλια) για να πιάσει τους Έλληνες που δεν τηρούν τα μέτρα.

Να θυμίσω ότι στα σπίτια επιτρέπονται 9 άτομα

Εγώ λοιπόν ήμουν εκεί, στο Σύνταγμα, την Πρωτοχρονιά. Και είδα με τα μάτια μου πανω από 300.000 άντρες (αυστηρά) όλων των φυλών (πλην της Ελληνικής) να κάνουν όλα όσα μας απαγορεύονται. Και την Αστυνομία δίπλα να παρακολουθεί τη φιέστα.

Δεν ήταν μόνο το Σύνταγμα. Ήταν το Θησείο, το Μοναστηράκι, η Ακρόπολη, η Ομόνοια και όλοι οι κεντρικοί και παραπλευροι δρόμοι!

Θυμίστε μου εγώ γιατί είμαι άνεργος;

Θυμίστε μου γιατί είναι οι υγειονομικοι σε αναστολή;

Θυμίστε μου πάλι περί ιϊκού φορτίου…

Θυμίστε μου για τις μετρήσεις στα λύματα…

ΥΓ : Αν μπείτε στον τοίχο μου, κάτω από αυτή τη δημοσιευση έχω κάνει ακριβώς την ίδια αλλά μαζί με το βίντεο από το Σύνταγμα.

Κοιτάξτε πως το αισχρό fb βάζει αλγόριθμο στο βίντεο ώστε να το βλέπουν ελάχιστοι…

Συγκρίνετε τα like στις δύο ίδιες δημοσιεύσεις…».

 

Η πρώτη ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου…

 

Σημειώνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε χαρακτηρίσει τις εικόνες αυτές «εντελώς απαράδεκτες», τονίζοντας ότι «μόλις τις είδα, επικοινώνησα με την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα». Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τοποθετήθηκε επίσης για το θέμα στο Twitter. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου