Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Φίλιππος Φόρτωμας: Δύσκολη περιπέτεια με τον κορονοϊό που είχε αίσιο τέλος χάρη στο εμβόλιο

Ο βουλευτής απευθύνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν

Για την εμπειρία του με τον κορονοϊό μίλησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας που βρέθηκε θετικός στα τέλη Δεκεμβρίου ενώ είχε κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου και ετοιμαζόταν για την τρίτη.

«Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής.

 «Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!» τονίζει και ευχαριστεί «από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού».

Τέλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθύνει έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: «Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φόρτωμας χρειάστηκε να διασωληνωθεί για λίγες ημέρες και όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, «η διασωλήνωση τον πήγε πολύ πίσω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου