Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Η Στεφανία Γκουρνέλου έχει παράπονο που την ρωτούν μόνο για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

"Τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο" τονίζει με παράπονο η Στεφανία Γκουρνέλου.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Στεφανία Γκουρνέλου, η νεαρή ηθοποιός και νυν σύντροφος του δημοσιογράφου Λάμπρου Κωσναντάρου. Μέσα σε όλα, εστίασε στις επιδόσεις του καλού της στο Survivor καθώς και την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχει εκφράζοντας το παράπονο της

Ειδικότερα, η Στεφανία Γκουρνέλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα. Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο».

«Δυο μήνες τώρα που συμβαίνει αυτό είναι και λόγω της αντικατάστασης στην παράσταση και λόγω του Λάμπρου. Θέλω να κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους και νομίζω ότι το έχω δείξει» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου