Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ιωάννα Μαλέσκου για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα»

Απόλυτη για την παρεξήγηση με την παρουσιάστρια του Alpha εμφανίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου τη νύχτα της Τρίτης.

 Μέσα σε όλα, η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για την διαμάχη που δημιουργήθηκε στην έναρξη της σεζόν ανάμεσα στην ίδια και την Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε που απάντησε από τον αέρα της εκπομπής σε όσα η παρουσιάστρια του Alpha είχε σχολιάσει για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν αυθόρμητη αυτή η κίνηση μου και μάλιστα ήταν αυτό που προκύπτει εξαπίνης γιατί πραγματικά δεν είχα δει. Όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι το οποίο δεν ήταν ούτε όμορφο ούτε κολακευτικό για μένα, καλώς ή κακώς θα πρέπει να το δω και με τα δικά μου μάτια για να έχω άποψη. Γιατί καμιά φορά οι άνθρωποι καλοπροαίρετα μπορεί να σου μεταφέρουν κάτι το οποίο ίσως έχουν αντιληφθεί διαφορετικά ότι έχει συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, για να μην το αναλύουμε, το θέμα είναι λήξαν».

«Δεν ξέρω αν ήταν λανθασμένος ή μη ο τρόπος που μου μεταφέρθηκε, κυρίως όμως δεν ξέρω πως ήταν οι προθέσεις. Όταν κάτι λέγεται και τοποθετείται ένας άνθρωπος, ένας παρουσιαστής για μένα δεν είναι σωστό να μιλάς για έναν παρουσιαστή ή μια παρουσιάστρια που είναι ακριβώς απέναντι. Το θεωρώ Δεν μου αρέσει να μιλάει μια εκπομπή για μια άλλη. Μου αρέσει να αναφέρομαι στις εκπομπές όταν αντλώ το υλικό και λέω για μια ωραία συνέντευξη από την τάδε εκπομπή. Δεν μ’ αρέσει όμως να υπάρχει αυτή η επίθεση, η διάθεση με περίεργη πρόθεση για μια άλλη εκπομπή ακόμα και αν έχεις όλα τα δίκια του κόσμου».

«Αν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να το χειριζόμουν διαφορετικά αλλά καμιά φορά το συναίσθημα και ο παρορμητισμός θέλει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που είπα γιατί δεν είπα κάτι το οποίο δεν ίσχυε. Θεωρώ ότι δεν προσέβαλα κανέναν. Τώρα αν λες κάτι το οποίο κάποιος θα το θεωρήσει λόγο παρεξηγήσιμο και λόγο για να αλλάξει στάση απέναντι σου, είναι όλα καλά και σεβαστό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της ΕΡΤ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου