Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Καυγάς μεταξύ Ματίνας Παγώνη και Ιορδάνη Χασαπόπουλου στον αέρα


Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA, μεταξύ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ματίνας Παγώνη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του MEGA, μεταξύ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ματίνας Παγώνη, την ώρα που συζητούσαν για την ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου που υπέστη μια 41χρονη έγκυος στην Κοζάνη, που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο και την έστελναν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.

Συζητώντας το θέμα στην πρωινή εκπομπή του MEGA, o Ιορδάνης Χασαπόπουλος σχολίασε τις ευθύνες των γιατρών και να λέει ότι «την πέταξαν έξω από το νοσοκομείο», με τη Ματίνα Παγώνη να του απαντά σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι «έχετε δίκιο αλλά μόλις βρείτε ένα θέμα, αμέσως εναντίον των γιατρών».

Η 41χρονη έγκυος πήγε πρώτα στο νοσοκομείο Κοζάνης αλλά επειδή δεν υπήρχε αναισθησιολόγος, την έστειλαν στο νοσοκομείο Γρεβενών. Από εκεί, της έκλεισαν ραντεβού για επέμβαση στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, αλλά ούτε και εκεί τελικά χειρουργήθηκε.

Όταν έφτασε, δηλαδή, η ημερομηνία να χειρουργηθεί, η ίδια πήγε στο νοσοκομείο, όμως υπήρξε διαμάχη αν τελικά είχε ραντεβού ή όχι. Μάλιστα, άκουσε τη γυναικολόγο του νοσοκομείου να της λέει ότι δεν ήταν κάτι επείγον, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί τελικά σε ιδιωτική κλινική.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου