Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Σπάραξε η μητέρα του – «Πού είσαι αγοράκι μου;»

Κλαίει ένα ολόκληρο νησί για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού. 

Του παιδιού τους που χάθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην παραλιακή στην Βούλα στο φριχτό τροχαίο, όταν η Ferrari του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Συντετριμμένη η οικογένειά του πήρε το πρωί το πλοίο της γραμμής συνοδεύοντας για τελευταία φορά το παιδί τους στο νησί που τόσο αγάπησε, τη Μύκονο.

Μόλις πάτησαν στο νησί όλοι λύγισαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη. «Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;», ο σπαραγμός της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού ράγισε ακόμα και τους πιο δυνατούς έξω από τον ναό του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν μια και είκοσι το μεσημέρι όταν η νεκροφόρα που μετέφερε τη σορό του 45χρονου επιχειρηματία έφτανε στον ιερό ναό.  Εκείνη τη στιγμή ήταν που όλοι λύγισαν. Οι σπαρακτικές φωνές της μητέρας του Τζώρτζη Μονογιού, «έσκισαν» την απόκοσμη σιγή που επικρατούσε έξω από την εκκλησία.

«Παιδί μου! Γιώργη μου!» φώναζε η μητέρα του επιχειρηματία που ανέβαινε με την βοήθεια της κόρης της Κατερίνας Μονογυιού τα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία αλλά και στο κοιμητήριο. «Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου», έλεγε με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της η Ελένη Ξυδάκη.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου