Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Κορονοϊός: Ζευγάρι Ελλήνων εγκλωβίστηκε στο Παρίσι – «Μείναμε ώρες στο δρόμο ενώ έβρεχε, δε μας μιλούσαν στα αγγλικά»

Το ταξίδι για τις γιορτές των Χριστουγέννων έγινε Γολγοθάς

Σε «Γολγοθά» κατέληξε το ταξίδι στο Παρίσι για δύο νέα παιδιά από την Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού. 

Ο Νίκος Σφουγγαριστός και η Έφη Νασοπούλου ταξίδεψαν στο Παρίσι για τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά η επιστροφή τους αργεί ακόμα, καθώς πριν από την πτήση, η κοπέλα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα, απλά πήγαμε να κάνουμε το τεστ για να επιστρέψουμε» σημείωσε η Έφη Νασοπούλου, προσθέτοντας ότι το δικό της τεστ βγήκε θετικό και του συντρόφου της αρνητικό και έτσι έπρεπε να παραμείνουν στο Παρίσι για 10 μέρες.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Σφουγγαριστός πλήρωσαν πάνω από 200 ευρώ για να κάνουν τα προβλεπόμενα τεστ, ενώ τα δύο παιδιά περιέγραψαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να βρουν κάποιο κατάλυμα να μείνουν. Μέχρι να βρουν άκρη, τα παιδιά χρειάστηκε να μείνουν αρκετές ώρες στο δρόμο μέσα στο κρύο και ενώ η κοπέλα νοσούσε.

«Δεν είχαμε καμία κατεύθυνση ούτε από τη γαλλική κυβέρνηση, ούτε από την ελληνική, ώστε να μείνουμε κάπου αυτές τις δέκα μέρες της καραντίνας» σημείωσε η Έφη Νασοπούλου, προσθέτοντας: «Οι Γάλλοι μας μιλούσαν στα γαλλικά και αρνούνταν να μιλήσουμε στα αγγλικά. Μόνο όταν πήραμε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 βρήκαμε κάποια άκρη».

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά να επικοινωνήσουμε με την ελληνική πρεσβεία» συμπλήρωσε η Έφη Νασοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η μόνη λύση που είχαν ήταν να νοικιάσουν ένα airbnb, όπου μένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου