Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Λύγισε ο Βασίλειος Κωστέτσος – Τι απάντησε ο Κώστας Γιαννακίδης;

Όλα όσα λέει ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Πέμπτη και όταν η συζήτηση έφτασε στο πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, λύγισε. 

Ο γνωστός σχεδιαστής, όταν αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Γιαννακίδη, ο οποίος είπε στον αέρα της εκπομπής του «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», δάκρυσε.

Ο Κώστας Γιαννακίδης, έδωσε τη δική του απάντησε μέσα από το Πρωινό, αναφέροντας τα εξής: «Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του έφυγε ένας λυγμός και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής δεν ξέρει το χιούμορ το οποίο κάνω. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι ο ίδιος μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων.

Εγώ ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, είναι στην πραγματικότητα η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ πάρα πολύ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κ. Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί-  το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα».

Ο Βασίλειος Κωστάτσος σχολίασε στη συνέχεια: «Είναι ωραία να δεχόμαστε τα λάθη μας. Εγώ έχω μάθει να ζητάω συγγνώμη»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου