Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Μάρκελλος Νύκτας: «Συνεργάστηκα με όλες τις ξανθιές και λίγο ημίξανθες παρουσιάστριες»

"Δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια, δεν μπορείς να παίρνεις ρούχα από το παζάρι" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Μάρκελλος Νύκτας.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Μάρκελλος Νύκτας μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μέσα σε όλα,

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκελλος Νύκτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση, παρ’ όλο που έκανα σουξέ σε αυτήν. Πριν όμως κάνω σουξέ στην τηλεόραση, έκανα σουξέ στα ρούχα τα οποία και εξακολουθώ να κάνω από τη δεκαετία του ’80».

«Όταν έρχονταν για χαρτιά στο σπίτι φίλες της μητέρας μου, έκανα μια βουτιά στα παλτό και τις γούνες που άφηναν. Μύριζα αυτά τα αρώματα και αυτή τη γυναικεία φύση που είναι ακατανίκητη» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια, δεν μπορείς να παίρνεις ρούχα από το παζάρι. Αυτό είναι μια λύση η εκστρατείας γιατί πρέπει η γκαρναρόμπα σου να έχει ένα καλό πανί».

«Συνεργάστηκα με όλες τις ξανθιές και λίγο ημίξανθες παρουσιάστριες. Για δύο σεζόν που συνεργάστηκα με την Αννίτα Πάνια σε ένα σόου με κριτική που έρχονταν διάφοροι και τραγουδούσαν»».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου