Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

«Μπισκότα θα πήγαινα στον Δημήτρη Λιγνάδη, μπισκότα θα πήγαινα και στον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. 

Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα".

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη ζήτησε διευκρινίσεις ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας, όταν η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ναι, ήμασταν 8 χρόνια στις εισαγωγικές εξετάσεις, εγώ πρόεδρος εκείνος αντιπρόεδρος. Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα.

Όταν έγινε αυτό, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά αφού το ανέλαβε η Δικαιοσύνη είναι καλό να μη λέμε όλοι την άποψή μας. Επειδή εργάζομαι στο Ναύπλιο… σκεφτόμουν αν μπορεί κανείς να τον επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης», είπε η Άννα Φόνσου και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα επισκεπτόταν και τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή.

«Τον Πέτρο τον ήξερα πολύ λίγο, τον Δημήτρη τον ήξερα. Μπισκότα θα πήγαινα στον έναν, μπισκότα θα πήγαινα και στον άλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Δεν μπορώ όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου