Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ναταλία Δραγούμη: «Χαιρέτησα τα παιδιά μου όταν έφυγα για το νοσοκομείο και έκλαιγα»

"Φώναξα έναν γιατρό ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία", αποκαλύπτει η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Mega Καλημέρα. 

Η ηθοποιός είπε ότι ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής της και αποκάλυψε πως χαιρέτησε τα παιδιά της και έκλαιγε όταν έφευγε για το νοσοκομείο.

«Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα. Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, όποτε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε. Μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άντρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλάγαμε σε βιντεοκλήση», είπε η Ναταλία Δραγούμη και συνέχισε:

«Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είναι να φωνάξω έναν παθολόγο να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία.

Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, μου είπε να πάω να στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γίνει πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα», εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη.

«Δεν νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου