Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Νόνη Δούνια: «Σηκώθηκα κι έφυγα από την εκπομπή, ήταν ανάρμοστο το σχόλιο»

«Εννοείται ότι έχω δεχθεί και λόγω του φύλου μου, αλλά και λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου», λέει η Νόνη Δούνια.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την οικογένειά της, την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο, αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Έγινα πολύ συνειδητοποιημένα μητέρα. Δεν υπάρχει το μητρικό φίλτρο, συμβαίνει όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Την πρώτη μέρα που γνώρισα τον άντρα μου, στα 31 μου, κατάλαβα ότι θέλω να κάνω οικογένεια μαζί του.

Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν σε άλλες σχέσεις, βρεθήκαμε ελεύθεροι μετά από μήνες και από τότε είμαστε μαζί. Είμαστε ακόμα ερωτευμένοι και γι’ αυτό είμαστε μαζί ακόμα. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός, θαυμασμός και επικοινωνία», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια για τον σύζυγό της.

Για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί, η Νόνη Δούνια απάντησε: «Εννοείται ότι έχω δεχθεί και λόγω του φύλου μου, αλλά και λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου. Έχω αδικηθεί, μου έχουν μιλήσει άσχημα. Ήμασταν 18 ώρες με έναν σκηνοθέτη και με αποκαλούσε “το μοντέλο”.

Έχω φύγει από δουλειά, αλλά έχω φύγει και από ζωντανή εκπομπή γιατί ο καλεσμένος έκανε ένα σχόλιο προκλητικό. Ήμασταν πολλές κοπέλες στη μόδα μιας πρωινής εκπομπής και ο καλεσμένος έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο και ζωντανά σηκώθηκα κι έφυγα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου