Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το συρτάκι και οι πανηγυρισμοί με ελληνικές σημαίες για τη δικαίωση του τενίστα

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν έξω από το δικαστήριο στη Μελβούρνη

Με πανηγυρισμούς έγινε δεκτή η είδηση ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ελεύθερος και μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο στο οποίο είχε περιοριστεί τις τελευταίες 5 ημέρες. 

Ένα θρίλερ ακολούθησε την απόφαση του δικαστηρίου της Μελβούρνης που δικαιώνει τον τενίστα και κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και Έλληνες που φώναζαν συνθήματα και χόρεψαν συρτάκι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως ο Τζόκοβιτς μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο οι αρχές της Αυστραλίας έχουν το δικαίωμα να υπερκεράσουν την απόφαση του δικαστηρίου και να μην του επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή του στο Australian Open.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η αυστραλιανή κυβέρνηση δεν αναμένεται να αναλάβει δράση σήμερα εναντίον του Τζόκοβιτς, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος. Ωστόσο όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα είναι σε θέση να αναλάβουν δράση τις επόμενες ημέρες και έτσι η κατάσταση δεν θα έχει τελειώσει, όπως αναμενόταν, σήμερα.

Στον υπουργό Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δόθηκαν τέσσερις ώρες μετά την έφεση να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του Τζόκοβιτς, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόφαση θα ληφθεί εν τέλει αύριο το πρωί.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου