Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ο Θανάσης Μπέλλος για τη στάση του στο αεροδρόμιο – «Μίλησα λίγο έντονα και δεν βγήκε ωραίο»

«Με ρώτησε τι φάγατε την πρώτη μέρα και λέω ρε παιδιά τι ερωτήσεις είναι αυτές που μου κάνετε;», λέει ο Θανάσης Μπέλλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα ο Θανάσης Μπέλλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το θέμα που δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του.

«Είμαι 15 μέρες με προβλήματα κι έρχομαι να συναντήσω την οικογένειά μου.

Περιμένει απ’ έξω η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και δεν βρίσκουν που είναι. Δεν ήταν θέμα ότι είχα νευριάσει, φάνηκα λίγο αγενής, απλά είπα ρε παιδιά ηρεμήστε, ξέρω να διαχειριστώ, έχω ένα συμβόλαιο από πίσω.

Συμφωνώ ότι δεν ήταν σωστό αυτό για τις ερωτήσεις. Με ρώτησε τι φάγατε την πρώτη μέρα και λέω ρε παιδιά τι ερωτήσεις είναι αυτές που μου κάνετε; Τι να σας απαντήσω; Μετά μου κάνει κι άλλη ερώτηση για τα χρήματα. Μπορεί να μίλησα λίγο έντονα και δεν βγήκε ωραίο. Καλό είναι να ρωτάς πράγματα που μπορώ να σου απαντήσω», είπε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο Θανάσης Μπέλλος είπε επίσης: «Ενώ θέλω να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται και κάθονται με τις ώρες και να τους πω ότι είμαι καλά, ευχαριστώ πολύ, δηλαδή να μην γίνω αγενής. Κι έγινα αγενής γιατί μίλησα».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου