Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Πάνος Νάτσης: Την Τετάρτη η κηδεία – Η μητέρα του δεν έχει μάθει ακόμα το θάνατό του

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του ηθοποιού

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση όπως ανέφερε νωρίτερα στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο νεαρός ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν έπεσε με τη μηχανή του πάνω σε φορτηγό. Τραγική είδηση ότι η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα για τον χαμό του γιου της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια δεν έχει βρει τρόπο να ανακοινώσει το θλιβερό γεγονός στη μητέρα του ηθοποιού.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook την επιθυμία της οικογένειας του ηθοποιού. «Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου