Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Παύλος Χαϊκάλης: Τέλος το θέατρο, θα ασχοληθεί με την αστρολογία

Θεωρεί ότι «πληρώνει πολιτικά παιχνίδια

Για «σχέδιο καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσής του» μιλά ο Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησο»και ανακοινώνει την απόφασή του να εγκαταλείψει την υποκριτική και να ασχοληθεί με την αστρολογία.

Ο ηθοποιός, ερωτηθείς για το πού αποδίδει τη μετωπική επίθεση που δέχεται τον τελευταίο καιρό, υποστηρίζει ότι «πληρώνει πολιτικά παιχνίδια».

«Μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο!» τονίζει.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, λέει ότι θα ασχοληθεί με την αστρολογία, που είναι το χόμπι του. «Και θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα» εξηγεί.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Παύλου Χαΐκάλη

Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε;

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που  επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο.»

Θεωρείτε, ότι καταστρώθηκε λοιπόν από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής σας;

«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»

Δειτε το βιντεο εδω

Θα ασχοληθείτε με κάποιο άλλο βιοποριστικό μέσο;

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»

Πόσο πικραμένος νιώθετε;

«Αισθάνομαι μια πίκρα μέσα μου, γιατί δεν μπορώ να παρουσιάσω τα  πράγματα όπως πραγματικά είναι. Γιατί είναι τα σημεία των καιρών. Εγώ χάνω το δίκιο μου πολλές φορές, όταν μιλάω για τους άλλους. Με πνίγει το δίκιο των άλλων, που δεν μπορούν να μιλήσουν. Δεν μπορείς να κατηγορείς συνάδελφό μου, δεν μπορεί να παίζει κάποιος με το ψωμί συναδέλφου μου, δεν μπορεί να παίζει με ανθρώπους, που αυτή τη στιγμή είτε είναι αδύναμοι, είτε δεν έχουν τη διάθεση να βγουν να φωνάξουν. Όταν μου κουνάνε το δάχτυλο άνθρωποι που έχουν στείλει ανθρώπους στο καναβάτσο, τους έχουν κόψει από δουλειές, τους έχουν απειλήσει, τους έχουν κόψει μεροκάματα, έχουν συκοφαντήσει κόσμο κ.α. δεν αισθάνομαι καλά… Η μεγαλύτερη πίκρα μου είναι ότι χάνουμε την ανθρωπιά μας. Ότι έχουμε γίνει σαν κοινωνία, μια γεννήτρια μίσους, έχθρας και βόθρου! Παράγουν λύματα αυτή τη στιγμή. Αν δεν το έχουν καταλάβει, έχουν πρόβλημα…»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου