Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Πλάνταξε η Κατερίνα Καινούργιου – «Σταματήστε την ανθρωποφαγία»

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της!

Εκτός εαυτού βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Αφορμή στάθηκαν τα έντονα σχόλια στο διαδίκτυο γύρω από την την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και τον χειρισμό των τηλεοπτικών εκπομπών σε αυτήν.

Έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασα πλάι στους συνεργάτες της.

«Παιδιά, δεν καταλαβαίνω! Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media! Ξέρω, είχε ξέσπασμα και στο Happy Day πριν αλλά θα το κάνω και γω. Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά! Πεσ’ τε την στους θύτες όσο θέλετε! Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, κανέναν λόγο και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν χίλια δυο δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε και άλλο και να πονάνε».

«Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή» τόνισε, με δάκρυα στα μάτια, η Κατερίνα Καινούργιου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου