Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Σeξ: Τι σκέφτονται όλοι μετά την ερωτική πράξη και δεν τολμούν να το πουν

Αλήθειες που δε λέγονται

Μπορεί τις περισσότερες φορές να συζητάμε για το σeξ ως πράξη, σπάνια όμως συζητάμε θέματα που έχουν να κάνουν με το μετά. Για την ικανοποίησή μας, τα συναισθήματα, για το αν υπήρξε επικοινωνία.

Το DUO μας συστήνει στο concept «After Sεx Thoughts» και έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία μας, παραθέτει όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό μας τη στιγμή που χαλαρώνουμε μετά τον έρwτα.

1. «Τώρα, τι είμαστε;»

Μια συνηθισμένη σκέψη, που εκτός κι αν έχει προηγηθεί εκτενής συζήτηση περί επιθυμιών, σε όλες/ους έχει περάσει από το μυαλό. Θα ξαναβγούμε; Θα με πάρει τηλέφωνο; Είμαστε μαζί;

2. «Πώς το έκανε αυτό;»

Σε ό,τι έχει να κάνει με κινήσεις, κάποια άτομα, όπως και να το κάνουμε, έχουν τεχνική. Ήταν μια κίνηση που δεν είχαμε ξαναδεί; Κάτι που ανακαλύψαμε πως μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως; Σε κάθε περίπτωση, αν σκεφτόμαστε «Πώς το έκανε αυτό;» είναι ένα θετικό σημάδι.

3. «Μήπως να ξαναπάω τουαλέτα;»

Αν έχετε βιώσει έστω και μια φορά αυτό που ονομάζεται «ουρολοίμωξη», τότε θα γνωρίζετε πως δεν πρόκειται περί αστείου. Οπότε, είναι καλό μετά το σεξ να πηγαίνουμε τουαλέτα - ακόμα και δύο φορές, έτσι, για σιγουριά.

4. «Τι να έχει μείνει στο ψυγείο από το μεσημέρι;»

Το να πεινά κανείς μετά το σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό. Και τίποτα που να μας κάνει να ντραπούμε, δηλαδή.

5. «Γιατί κοιμάται έτσι;»

Σε κάποιους αρέσει να κοιμούνται με παρέα και σε κάποιους άλλους όχι, κι αυτό είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν η παρέα αυτή κοιμάται κάπως περίεργα (με ανοιχτό το στόμα, ροχαλίζοντας, απλωμένη/ος στο κρεβάτι) σε μερικές περιπτώσεις συμβαίνει να προτιμούμε τη μοναξιά μας.

6. «Ξέχασα να στείλω το email»

Κάτι εξίσου φυσιολογικό είναι να μας περνούν σκέψεις από το μυαλό που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά μας - και πολύ συχνά με την εργασία. Κι αν όντως ένα σημαντικό email βρίσκεται ακόμη στα «Πρόχειρα» και χρειάζεται να σταλεί, ποιος θα μας κρίνει;

7. «Νιώθει το ίδιο ικανοποιημένος/η;»

Τις φορές που έχουμε περάσει πολύ ωραία στο σeξ, το μετά είναι εξίσου απολαυστικό. Είναι, επίσης, η χρονική στιγμή που αναρωτιόμαστε για το αν το άτομο που βρίσκεται δίπλα μας βίωσε την ίδια ικανοποίηση - και είναι μια σκέψη που είναι σημαντικό να κάνουμε, άλλωστε.

8. «Μπορούσε να έχει κρατήσει λίγο περισσότερο»

Κι αυτή είναι μια σκέψη που λίγο πολύ έχουμε κάνει οι περισσότεροι, έστω και μια φορά στη ζωή μας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου