Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Σαμπρίνα: «Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά, όμως δεν είμαι έτσι στη ζωή μου»

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του αν γνωριστούμε καλύτερα», είπε η Σαμπρίνα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Σαμπρίνα.

 Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συμβουλές που της έδιναν οι εταιρείες όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και την απόφαση να φτιάξει μία ροκ μπάντα στην περίοδο της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Σαμπρίνα εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής: έκανε μία ροκ μπάντα, κάτι που πάντα ονειρευόταν και δεν μπορούσε να το κάνει στα μπουζούκια. «Αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει, είναι κάτι που αγαπώ πολύ», είπε η τραγουδίστρια.

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδιναν οι εταιρείες όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο: «Οι εταιρίες μου έλεγαν να γίνω Μπάρμπι ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ, είμαι πολύ χαλαρή και ροκ».

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του αν γνωριστούμε καλύτερα… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει», είπε επίσης η Σαμπρίνα.

Η Σαμπρίνα είπε στη συνέχεια: «Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο, γύρω στα 24 – 25.  Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι, τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες».

Για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, η Σαμπρίνα απάντησε: «Με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, δεν γίνεται να μην έχουμε καλή σχέση».

Η Σαμπρίνα μίλησε για τον γιο της και την απόφαση να μείνει με τον πατέρα του: «Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ».

Η ίδια δεν νιώθει άνετα μετά το διαζύγιο να προβάλει την ιδιωτική της ζωή, εκτός εάν πρόκειται για άνθρωπο που θα παντρευτεί, γιατί δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον γιο της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου