Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 36 ώρες χωρίς ρεύμα, απίστευτη ταλαιπωρία για την παρουσιάστρια

Δείτε όλα όσα έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σχεδόν 36 ώρες χωρίς ρεύμα έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια πέρασε έναν απίστευτο Γολγοθά, όπως άλλωστε και άλλοι συμπολίτες μας, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που έπληξε την Αττική.

«Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς.

Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό.

Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου