Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Ο Παντελής Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω το τραγούδι»

«Δεν ήξερε κάνεις πως θα πάω στο House of fame και οι φίλοι μου τότε μου δάνεισαν λεφτά για να ανέβω στην Αθήνα», λέει ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιτυχία της χρονιάς «Δυνατά», την πρώτη του σχέση που έγινε μέσα στο House of Fame, αλλά και τους φίλους που του δάνεισαν λεφτά για να έρθει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάριος Ψιμόπουλος μου έδωσε αυτό το τραγούδι, από την πρώτη στιγμή που το άκουσα ήθελα να το πω. Η πρώτη μου δουλειά ήταν delivery, πήγαινα με ένα ποδήλατο ψάρια στις ταβέρνες. Έχω δουλέψει και σε καφετέρια.

Από μικρό παιδί ήξερα πως θέλω να γίνω τραγουδιστής. Δεν ήξερε κάνεις πως θα πάω στο House of fame και οι φίλοι μου τότε μου δάνεισαν λεφτά για να ανέβω στην Αθήνα. Η μάνα μου έκλαιγε τότε και ο πατέρας μου το μόνο που μου είπε είναι “πρόσεξε μη με ρεζιλέψεις”», είπε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε στη συνέχεια: «Η Μαριάννα ήταν η πρώτη σχέση που έκανα. Αλλά η καθημερινότητά μας στη ζωή εκτός παιχνιδιού δεν ήταν στον ίδιο δρόμο. Το επίθετό μου συνδέεται με τον παππού μου.

Εκείνος έλεγε ότι θα γίνω τραγουδιστής όταν ήμουν μικρός. Η γιαγιά μου έγραφε στίχους. Μου αρέσει πολύ ο Πάνος Κιάμος, δουλεύουμε και μαζί στο Ποσειδώνιο. Θαυμάζω τον Νίνο και ο Παντελίδης ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να τραγουδάω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου