Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Survivor 5 – Σύντροφος Βαλάντη: «Έπαιξαν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του, έπρεπε να φύγει ο Θανάσης»

«Το σχόλιο προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ»

Ηαποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5 μόνο αδιάφορη δεν ήταν για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης. 

Οι συμπαίκτες του στους Διάσημους πανηγύρισαν κυριολεκτικά όταν άκουσαν ότι είναι εκείνος που αποχωρεί, ενώ το χθεσινό επεισόδιο δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε από το Twitter.

Η σύντροφος του Βαλάντη, Σουζάνα, μίλησε στην εκπομπή Loveit του ΣΚΑΪ και σχολίασε: «Με στενοχώρησε πολύ η αποχώρηση του Βαλάντη. Για μένα θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο παιχνίδι και να είχε αποχωρήσει ο Θανάσης. Πιστεύω ότι πίσω από την πλάτη του Βαλάντη έπαιξαν ένα παιχνίδι.

Η αφορμή για να στραφούν εναντίον του ήταν το σκηνικό που έγινε με την Ευρυδίκη, το οποίο και φούντωσαν στο συμβούλιο η Μυριέλλα με την Αθηνά. Θεωρώ ο Βαλάντης στους αγώνες ήταν δίπλα στα παιδιά και τους βοηθούσε στην καλύβα».

Σχετικά με το σχόλιο που έκανε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σχολίασε: «Το σχόλιο του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη ακούστηκε ενοχλητικό, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο βαρύ για να ξεκινήσει όλη αυτή η κατάσταση εναντίον του. Όμως η Ευρυδίκη εκμεταλλεύτηκε τη φράση του Βαλάντη προς όφελός της και έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον του.

«Πώς σχολιάζεις κάποιες ακρότητες του Βαλάντη στο παιχνίδι;» ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε: «Ο Βαλάντης είναι ένας έντονος χαρακτήρας! Οι συμπαίκτες του είχαν καταλάβει ότι είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και επειδή είχαν καταλάβει τα κουμπιά του ήξεραν να τον φέρουν στα όριά του. Δεν είναι έτσι στην προσωπική του ζωή, δεν κάνει τέτοιες εκρήξεις. Εγώ έβλεπα άλλον άνθρωπο».

«Ανυπομονώ να τον δω και να τον αγκαλιάσω! Το πρώτο πράγμα που θα του πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για σένα», κατέληξε η σύντροφος του πρώην παίκτη του Survivor 5.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου