Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Survivor: Αποχώρησε μετά τον πανικό στο Συμβούλιο του Νησιού

Οι Διάσημοι ή οι Μαχητές έχασαν παίκτη της ομάδας τους;

Η κρίσιμη ώρα έφτασε στο Survivor κι ένας ακόμη παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν ήταν αυτήν την φορά ούτε τρεις, ούτε τέσσερις αλλά επτά.

Αρχικά, μετά την ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν, δηλαδή ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Μυριέλλα Κουρεντή. Έπειτα από ένα εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού την Κυριακή, ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τους Διάσημους, ο οποίος από ότι φαίνεται «πλήρωσε» την στήριξή του στην Μυριέλλα για το φιλί της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας προέκυψαν ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ειδικότερα αυτήν την φορά η ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι έβγαλαν στον τάκο την Παρασκευή Σταματοπούλου. Ωστόσο δύο ακόμα υποψήφιοι αναδείχθηκαν από τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλαφατά.

Μετά από ένα έντονο Συμβούλιο με βέλη εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη που αποκάλυψε πως η Παρασκευή Σταματοπούλου τους ζήτησε να αποχωρήσουν, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης για την αποψινή αποχώρηση. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο αποψινό συμβούλιο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και τελικά αποχώρησε, ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου