Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τζώρτζης Μονογυιός: Η νέα Ferrari που μόλις είχε παραλάβει και «ο ελιγμός για να αποφύγει πεζό»

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές για το σοκαριστικό δυστύχημα στη Βούλα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη Βούλα.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο 43χρονος Τζώρτζης Μονογυιός συγκλονίζουν.

Ο 43χρονος, μαζί με την σύζυγό του Αθήνα και δυο φίλους τους, είχαν παραλάβει λίγη ώρα νωρίτερα το καινούργιο του σπορ αυτοκίνητο (μία κόκκινη Ferrari) και έκανε την πρώτη του βόλτα, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στην παραλιακή λεωφόρο. Πίσω από το ζευγάρι, σε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο ακολουθούσαν οι δύο φίλοι τους, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση τους στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας απ’ αυτούς κατέθεσε: «περί ώρας 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα (σ.σ. τη σύζυγό του). Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. (…) Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Τέλος ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός να επιχείρησε με ελιγμό να αποφύγει ένα διερχόμενο πεζό με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» στα δέντρα που βρίσκονται στο διάζωμα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου