Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Ήταν τρομακτικό, οι Απαράδεκτοι ήταν ένα ωστικό κύμα μη αντιμετωπίσιμο»

«Όταν έκανα στην κρατική τηλεόραση τα πρώτα γυρίσματα δεν είχα νιώσει το ξάφνιασμα που ένιωσα με τους Απαράδεκτους», λέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Απαράδεκτους, την περιπέτεια υγείας που πέρασε, αλλά και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Όταν έκανα στην κρατική τηλεόραση τα πρώτα γυρίσματα δεν είχα νιώσει το ξάφνιασμα που ένιωσα με τους Απαράδεκτους.

Οι Απαράδεκτοι ήταν ένα ωστικό κύμα που ήταν μη αντιμετωπίσιμο. Πώς γίνεται σε μία ημέρα να γίνει αυτό το μπαμ; Ήταν τρομακτικό. Ο πατέρας μου αρρώστησε και πέθανε όταν έπαιζα στους Απαράδεκτους.

Το ίδιο έγινε και με τη μητέρα μου. Στο τελευταίο γύρισμα που έκανα στο Καφέ της Χαράς, ήταν να πω μια ατάκα και μου έρχεται μήνυμα από τον αδερφό μου ότι “έφυγε”. Νομίζω ότι το παιδί είναι το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είπε στη συνέχεια: «Είπα πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου».

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είπε: «Θεωρώ χυδαίο το γεγονός της διαρροής άσεμνου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ήταν τρομερή η αμηχανία μου όταν είδα αυτό το πράγμα. Απορώ με το θράσος και τη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου