Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε

Ο κατηγορούμενος φέρεται να της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας

Σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως για τον ιερέα που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. 

Την έβαζε να εξομολογηθεί και μετά τη βίαζε, λέει το 17χρονο σήμερα κορίτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, για όσα έζησε από τα τέλη του 2019 έως τα μέσα του 2020.

Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του στο χώρο του αυτοκινήτου, στο κατηχητικό ή στο χώρο του γραφείου του, ενώ είχε πει χαρακτηριστικά στο κορίτσι ότι στο πρόσωπό του θα μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, σαν να είναι ο πατέρας της.

Φέρεται να της ζητούσε ακόμα και υλικό πορνογραφίας, συγκεκριμένα φωτογραφίες μέσα από το Messenger από όπου της έστελνε μηνύματα.

Πώς αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε

Η 17χρονη βρήκε το κουράγιο και αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκε μαζί με φίλες της και έβλεπαν μια ταινία με σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της οποίας ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε όσα είχε ζήσει στους γονείς της και αμέσως έκαναν καταγγελία τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον ιερέα για δύο μήνες, πριν προχωρήσουν στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχουν ενδείξεις και για άλλες έκνομες ενέγειες χωρίς να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία.

Στο μεταξύ μια νέα καταγγελία έκανε κοπέλα από την περιοχή, λέγοντας ότι ο ιερέας της πρόσφερε 50 ευρώ με αντάλλαγμα μια ώρα από τη ζωή της, για να πάνε σε ένα κτήριο το βράδυ μόνοι τους, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «σκοπός είναι να περάσουμε καλά».

Ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε στον ιερέα, πατέρα τριών παιδιών, ποινική δίωξη για βιασμό ,κατάχρηση σε ασέλγεια ,αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 3ου ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου