Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Βίκυ Κάβουρα: «Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη μου»

Μέσα από μια δύσκολη συνθήκη, η Βίκυ Κάβουρα πήρε το πιο ουσιαστικό μάθημα!

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωινό της Τρίτης. 

Η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην δύσκολη περίοδο που βίωσε βρισκόμενη στο DWTS, το φλερτ από τους άνδρες αλλά και την επόμενη ημέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, η Βίκυ Κάβουρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι σίγουρη ότι οι άνδρες φοβούνται να με φλερτάρουν. Στο Instagram όλοι είναι έτοιμοι να με παντρευτούν και υπάρχει πολύ φλερτ, από κοντά όμως κανένας και τίποτα».

«Έχω σκεφτεί να τα παρατήσω! Και τώρα βρίσκομαι σε μια φάση ενδοσκόπησης που σκέφτομαι τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει. Τι θέλω και τι δεν θέλω. Σε συγκεκριμένα πράγματα που βλέπω στην τηλεόραση τώρα, δεν θα ήθελα με τίποτα να συμμετέχω. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις… Η ψυχή μου μπορεί να είναι χαρούμενη με το να είμαι σερβιτόρα στο εξωτερικό, σε μια χώρα που δεν με ξέρει κανείς. Δεν έχω αυτό το ψώνιο που λένε» συμπλήρωσε η εντυπωσιακή ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας

«Στο DWTS υπήρχαν ένα, δυο άτομα που δεν μου έκαναν πολύ εύκολη την παρουσία μου εκεί. Δεν πέρασα τέλεια. Δεν μίλησα, αλλά νομίζω πως εκείνη ήταν η τελευταία φορά που ήμουν διστακτικό παιδάκι. Μαζεύτηκα, κλείστηκα, στεναχωριόμουν μόνη και αυτό ήταν το μάθημα μου» παραδέχθηκε, επίσης, η Βίκυ Κάβουρα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου