Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Είδαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο», λέει ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης

«Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο»

Οφίλος του εργοδότη της 24χρονης Γεωργίας, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Ε’ Τακτικής Ανακρίτριας.

Φέρεται να κατέθεσε πως η εικόνα της Γεωργίας ήταν σοκαριστική, όταν την αντίκρισε το πρωί της Πρωτοχρονιάς

Στο ξενοδοχείο έφτασε μαζί με τον εργοδότη της, αφού νωρίτερα δέχθηκαν τηλεφώνημα από την 24χρονη. «Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου ένα 20λεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είχαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο», φέρεται να είπε, σύμφωνα με το thestival.gr.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, συνάντησαν τον μετρ του γνωστού καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και των εργαστηριακών ελέγχων για DNA του κατηγορούμενου από τα ρούχα της Γεωργίας, αλλά και από τα σεντόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό μέρος του ενδύματός της, σύμφωνα με το Mega. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Όπως έχει γίνε γνωστό, ο 27χρονος κατηγορούμενος έχει παραδέχθηκε πως υπήρξε ερωτική επαφή με την Γεωργία η οποία ήταν συναινετική και όχι βιασμός. Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου