Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξης Γεωργούλης: «Εκμεταλλεύτηκα τον όρο sεx symbol για την τιμή σε ρόλο»

Η αποκάλυψη που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης για τις αμοιβές του!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το πρωί της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τον όρο sεx symbol. τις εκδηλώσεις θαυμασμού και τις υψηλές αμοιβές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν πήρα πάνω μου το ότι είμαι sεx symbol. Κάποιες στιγμές το εκμεταλλεύτηκα στην τιμή για έναν ρόλο»

«Κάποια στιγμή μου έστειλαν σαν δώρο ένα βιβλίο και, καθώς το ανοίγω, έγραφε τι έκανα κάθε λεπτό. Και λες, «α θαυμάστρια»! Κι άμα ήταν ο Μπάμπης και ήταν δυο μέτρα παραπάνω από μένα; Με φόβισε πως κάποιος με παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο και κάποια στιγμή αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί».

«Ο ρόλος στο «Είσαι το ταίρι μου» ήταν ο πιο χαμηλός σε μισθό γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ο πιο ακριβοπληρωμένος ήταν στο σίριαλ «Κινούμενη άμμος». Εκεί έγραφα και το σενάριο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου