Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Κλ…ει ο πεθαμένος;»

"Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν "πεθάνει" καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι", δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και μία φράση που ενόχλησε τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό, λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο.

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε: «Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών -γιατί έφερε και ένα τέτοιο παράδειγμα- άρα λάθος και ο παραλληλισμός. Εκτός αν αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή, σεξουαλικά εξαρτημένος».

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά από τα παραπάνω, δήλωσε τα εξής: «Βλέπω συνέχεια κάποιους οι οποίοι έχουν «πεθάνει» καλλιτεχνικά, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, κάθε μέρα σε διάφορες εκπομπές να τους καλούν και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι.

Κλ…ει ο πεθαμένος; Αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς, ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τραγουδιστές. Όλοι ασχολούνται με το τι υπερασπιστική γραμμή θα έχω εγώ. Πού το γνωρίζουν;

Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα όπως αυτά…».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου