Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Αγγελική Ηλιάδη σε Λιάγκα – Σκορδά: «Αυτό είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε»

"Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω", λέει η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από τη Φάρμα και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο Πρωινό. Όταν η κουβέντα έφτασε στον θάνατο του πατέρα της και στην αντίδραση της on camera, η τραγουδίστρια απευθύνθηκε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα , εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που είχαν κάνει τότε.

«Περίμενα εσείς, που έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο.

Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός, το οποίο δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα, στα γυρίσματα και με τα παιδιά. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω.


Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Με ενδιαφέρου μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.


Η Φαίη Σκορδά παρενέβη λέγοντας: «Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Πού να ξέρω εγώ ότι το έχετε γυρίσει την ίδια στιγμή και μία αυθόρμητη αντίδραση. Μετά το πήγατε σαν repeat».


Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Δεν υπάρχει repeat στη Φάρτμα. Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη πια. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε. Δεν είναι όλες οι ανθρώπινες στιγμές και ειδικά αυτές οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου