Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Αντίνοος Αλμπάνης: «Το να ακούς ότι έχεις καρκίνο είναι το πιο δύσκολο πράγμα»




Πέμπτη, 3.2.2022, 13:40

Zappit@ZAPPIT_

"Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ" εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, από καρδιάς στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου. 1000 φορές, ναι, θα το ξανάκανα. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Όταν ακούς από το στόμα του γιατρού πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος. Είναι η στιγμή που λες, «τώρα τι;». Δεν ξέρεις αν αυτό το πράγμα θα πάει καλά ή δεν θα πάει. Πως θα είναι η ζωή, αν θα υπάρχει ζωή».

«Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις των καρκίνων που είναι θεραπεύσιμος, στο στάδιο στο οποίο ήμουν εγώ ευτυχώς ήταν διαχειρίσιμο οπότε ήταν όλα υπέρ μου».

«Θα πρέπει να κλείσω μια πενταετία για να πω ότι κάπως ηρεμώ και αυτό με αγχώνει πολύ. Κάθε πρωί που ξυπνάω όμως και νιώθω καλά, νιώθω όμορφα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου