Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αντώνης Αντωνίου: Η αποκάλυψη μετά από 42 χρόνια για την «Παραγγελιά» και το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή

Ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου εξομολογείται για τη θρυλική ταινία.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Αντωνίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ταινία «Παραγγελιά» και το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή, κάνοντας ωραίες αποκαλύψεις 42 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας.

«Συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου, έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, αλλά υπάρχει κοινός στόχος και αγάπη για το θέατρο.

Χάρηκα πολύ όταν η κόρη μου μού είπε ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο. Είμαι περήφανος για τη Μιχαέλα, αλλά και για τις άλλες κόρες μου.

Η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” έχει αγαπηθεί από το κοινό, δύσκολα μπορείς να την εγκαταλείψεις. Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλεψα οικοδομή και έφτιαχνα κοσμήματα που τα πούλαγα, έπρεπε να επιβιώσουμε», είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

Για την ταινία «Παραγγελιά», ο Αντώνης Αντωνίου είπε: «Διεκδίκησα το ρόλο του Νίκου Κοεμτζή στην Παραγγελιά. Όταν ο Παύλος Τάσσιος μού έδωσε το σενάριο ξετρελάθηκα. Μου λέει “σου έχω ένα πολύ καλό ρόλο, τον φίλο του Κοεμτζή”. Του λέω… στοπ! Εγώ θα τον κάνω! Μου λέει “δεν γίνεται, δεν μπορείς”, ήθελε έναν πρωταγωνιστή φίρμα και προόριζε το ρόλο για τον Νίκο Κούρκουλο.

Και για καλή μου τύχη ο Κούρκουλος αρνήθηκε, λέγοντας “εγώ δεν παίζω αυτόν τον εγκληματία”. Μετά πρότεινε το ρόλο και στον Νίκο Ξανθόπουλο, αλλά δεν τα βρήκανε. Και απλώς μια μέρα με πήρε και μου είπε “ετοιμάσου να κάνουμε δοκιμαστικό”. Και κάνουμε τη σκηνή που τον πυροβολούν οι αστυνομικοί και τον πιάνουν. Είδε τη σκηνή, του άρεσε και έτσι πήρα το ρόλο».

«Από τις σειρές που έχω κάνει ξεχωρίζω τους Ψίθυρους Καρδιάς, τα Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά και τις σειρές με τον Κοκκινόπουλο. Τα γυρίσματα στους Ψίθυρους στα Άνω Λιόσια ήταν περίεργα με τους τσιγγάνους», είπε επίσης ο Αντώνης Αντωνίου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου