Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αντώνης Φραγκάκης: «Καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά»

"Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη", εξομολογείται ο Αντώνης Φραγκάκης.

Ο Αντώνης Φραγκάκης, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε για όλα στην εκπομπή Ελένη και την Δήμητρα Καλφούντζου…

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη.

Ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Μπορούσε να εκτιμήσει ότι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, αλλά παρ’ όλο που δεν τα καταλαβαίνει μου κάνουν καλό εμένα. Έτσι, στην αρχή έφερνε αντίρρηση και μετά το αποδεχόταν βλέποντας τη δική μου διάθεση», εξομολογείται ο Αντώνης Φραγκάκης.

«Ο τραυματισμός που έχω από το τροχαίο είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατσουνιά δεν θα το θεωρούσα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν φορούσα ένα πολύ καλό κράνος και αν δεν υπήρχε και ο Θεός βοηθός. Βγήκε μια κυρία από STOP, κατέβαινα εγώ με τη μηχανή, καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, έφυγα και… μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά. Το κράνος είναι κράνος. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μου να οδηγώ. Όχι, είναι καθήκον σου να μάθεις να οδηγείς. Το να περάσεις ένα STOP λέγεται βλακεία», σημειώνει ο Αντώνης Φραγκάκης.

«Ο γιος μου έχει αλλάξει την αντίληψη, την ματιά για τη ζωή. Σίγουρα σε γεμίζει με πολύ περισσότερη αγάπη για τους άλλους ανθρώπους. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου, είμαι πολύ αυστηρός με τον υπόλοιπό κόσμο, δεν είμαι καθόλου αυστηρός με το παιδί μου», κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου