Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Απασφάλισε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος – «Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται»

"Με αφορά και το κατακρίνω. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσει να γίνεται" τονίζει, μέσα σε όλα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική του διαδρομή όσο και στους παίκτες από ριάλιτι που εισβάλλουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου αρέσει να κάνω πράγματα που μου αρέσουν για να μπορώ να τα κάνω με κέφι, το ιδανικό είναι να τα συνδυάζεις. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με την εποχή. Αν έχεις μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, αναγκαστικά θα και πράγματα τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες».

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τους γνωρίσει ο κόσμος. Να συμμετέχουν παίκτες από ριάλιτι όμως σε τηλεοπτικές δουλειές με αφορά και το κατακρίνω. Είναι ένα πράγμα που πρέπει να σταματήσει να γίνεται. Υπάρχει μια εντύπωση στον κόσμο ότι αυτή η δουλειά είναι εύκολη και οποιοσδήποτε, που δεν έχει τι άλλο να κάνει στη ζωή του, μπορεί να έρθει να το κάνει. Δεν είναι έτσι» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Φέρουμε ευθύνη και εμείς, κυρίως αυτοί που επιλέγουν τέτοια άτομα. 

 Δειτε το βιντεο εδω

Αυτό με βρίσκει αντίθετο και ενδεχομένως να αποχωρούσα από μια δουλειά για αυτό, το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Ενδεχομένως να πρέπει να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για να μην είναι ο χώρος ξέφραγο αμπέλι»

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου