Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αθηνά Ευμορφιάδη: «Πέρασα καρκίνο 2 φορές, το είπα και δεν παίχτηκε ποτέ στο Survivor»

"Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί", εξομολογείται η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης και με αφορμή την κουβέντα για τη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογήθηκε ότι έχει περάσει δύο φορές καρκίνο. Μάλιστα, όπως είπε, ενώ είχε μιλήσει στο παιχνίδι γι’ αυτό, δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια.

Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχω περάσει εγώ, το έχει περάσει ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό.

Δειτε το βιντεο εδω

Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό, δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι» εξομολογήθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

«Δεν γνωρίζω γιατί δεν παίχτηκε. Δεν ζήτησα εγώ να μην παιχτεί», τόνισε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου