Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Δίωξη σε γνωστό ηθοποιό: «Βίασε ανήλικη λίγη ώρα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Τι είπε ο δικηγόρος των τεσσάρων θυμάτων

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ηθοποιού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμούς κατά συρροή την Πέμπτη.  Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «το Πρωινό» ο συνήγορος των τεσσάρων μηνυτών του ηθοποιού για βιασμό, ανέφερε αρχικά πως «μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αναφορά των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή σας, πως αναμένει ανανέωση της βίζας του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και πρέπει εισαγγελέας και ανακριτής να εκδώσει απαγόρευση εξόδου του ηθοποιού από τη χώρα».

Όπως ανέφερε  ο κ. Πανταζής, σχετικά με τις καταγγελίες, αυτές έγιναν από δύο αδελφές και άλλα δύο κορίτσια, ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις με σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών, που δεν υπάγονται στο σημείο του βιασμού, αλλά ενέχονται στο πλαίσιο της σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως «είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, με μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «ο καταγγελλόμενος είχε σχέση με τη μια αδελφή, όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών, σε βάρος της οποίας υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά από τον καταγγελλόμενο. Η 14χρονη αδελφή της δεν έδειξε καμία συναίνεση και υπέστη βιασμό από τον σύντροφο της αδελφής της».

«Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, η 14χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, την έσωσε η αδελφή της και είναι εντυπωσιακό πως εκείνη την ημέρα ο ηθοποιός πήγε στο σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε βάρος ενός ουσιαστικά ημιλιπόθυμου κοριτσιού» συγκλονίζει ο κ. Πανταζής.
Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται η εκπομπή «ο ηθοποιός αρνείται στο σύνολό τους τις πράξεις του βιασμού τις οποίες του αποδίδουν οι τέσσερις γυναίκες, επισημαίνοντας ότι όλες οι σεξουαλικές συνευρέσεις είχαν συναινετικό χαρακτήρα. Μάλιστα προς υπεράσπιση του εαυτού του κατέθεσε 1.800 σελίδες με τυπωμένα μηνύματα και email, τα οποία λάμβανε από τις μηνύτριες, ακόμη και μετά τις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν στις Αρχές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου