Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Εμπλοκή και της ΕΥΠ στις έρευνες – Θέμα χρόνου νέα σύλληψη

Ετοιμάζεται παρέμβαση για την οπαδική βία

Με ταχύτητα προχωρούν οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μετά και τη σύλληψη του 23χρονου ως φερόμενου δράστη του φονικού, ενώ είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις με νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Open, τα κινητά των εμπλεκόμενων «μιλούν» ενώ στην έρευνα φαίνεται πως έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ, καθώς σε θέματα κοινού ποινικού δικαίου, ειδκά αν πρόκεται για στυγερά εγκλήματα, η υπηρεσία εμπλέκεται, προκειμένου να βοηθήσει αποτελεσματικά στις έρευνες, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνολογία.

Έρχεται και άλλη σύλληψη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στενά στη δολοφονική επίθεση. Οι έρευνες προχωρούν γρήγορα, ανατέθηκαν σε ανώτατο επίπεδο, στον διοικητή βορείου Ελλάδας, ενώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Παρέμβαση για την οπαδική βία


Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπάρχει η πολιτική βούληση για παρέμβαση στο θέμα της οπαδικής βίας. Αφού προχωρήσουν οι έρευνες, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο και θα κληθούν και οι ομάδες να πάρουν θέση για να καταλήξουν στο πώς αυτό πρακτικά μπορεί να αλλάξει άμεσα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου