Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος

Έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στη σκηνή του εγκλήματος.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος.

Πριν από τρεις ημέρες είχε εντοπιστεί και το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, δίπλα σε σκουπίδια.

Στο μεταξύ, πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως προχωρούν οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη μετά και τη σύλληψη του 23χρονου ως φερόμενου δράστη του φονικού, ενώ είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις με νέες συλλήψεις.

Σύμφωνα με το Open, τα κινητά των εμπλεκόμενων «μιλούν» ενώ στην έρευνα φαίνεται πως έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ, καθώς σε θέματα κοινού ποινικού δικαίου, ειδικά αν πρόκειται για στυγερά εγκλήματα, η υπηρεσία εμπλέκεται, προκειμένου να βοηθήσει αποτελεσματικά στις έρευνες, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στενά στη δολοφονική επίθεση. Οι έρευνες προχωρούν γρήγορα, ανατέθηκαν σε ανώτατο επίπεδο, στον διοικητή βορείου Ελλάδας, ενώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

πηγηγ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου