Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον Άλκη

Ιδιαίτερα σκληρός, δεν μιλάει στην Αστυνομία και αρνείται τα πάντα

Βουβός παραμένει ο πόνος στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, μετά και το τελευταίο αντίο χθες (2/2).

Σήμερα το πρωί ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί σύμφωνα με το OPEN.

Ο 23χρονος Αλβανός συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται τα πάντα, είναι ιδιαίτερα σκληρός δεν δίνει κανένα στοιχείο στους αστυνομικούς. Φέρεται να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού: «δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο με έχετε εδώ, δεν καταλαβαίνω για ποιο περιστατικό μου μιλάτε».

Ο 23χρονος είναι σεσημασμένος μαχαιροβγάλτης και ήταν σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στον επονομαζόμενο «τελικό της ντροπής» για το κύπελλο Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου του 2017.

Μάλιστα διακρίνονταν σε φωτογραφίες πότε να κρατάει μεταλλικό κοντάρι και να επιτίθεται σε αντίπαλους οπαδούς και πότε να κρατάει μαχαίρι επιχειρώντας να τους καρφώσει όπου μπορεί. Όλα όσα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, γράφτηκαν στις πιο μαύρες σελίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου