Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Δολοφονία Άλκη: «Δολοφόνοι, καθάρματα» – Εξαγριωμένοι πολίτες έξω από τα δικαστήρια

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη

Εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών μετήχθησαν στα δικαστήρια οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Εξαγριωμένοι πολίτες πετούσαν πράγματα και φώναζαν «κοπρόσκυλα», «καθάρματα», «δολοφόνοι», «να σαπίσετε στη φυλακή».

Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πολύ ισχυρές και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να στήσουν τείχος για να μην προσεγγίσει κανείς τους συλληφθέντες σύμφωνα με τη voria.gr.

Οι οκτώ που συνελήφθησαν χθες θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ωστόσο αναμένεται να ζητούν προθεσμία για την απολογία τους. Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, νεαρής ηλικίας, η εμπλοκή των οποίων προέκυψε από το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Έχουν εκδοθεί ακόμα δύο εντάλματα σύλληψης με την Αστυνομία να αναζητά τα άτομα.


Οι οκτώ συλληφθέντες φαίνεται ότι κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη και κρατούσε το δρεπάνι το μοιραίο βράδυ. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Ο 23χρονος που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα θα περάσει και αυτός το κατώφλι της ανακρίτριας και αναμένεται να μεταχθεί αργότερα στα δικαστήρια. Κατηγορείται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου