Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Διπλή βάφτιση στη Μύκονο

Πότε σχεδιάζει το ζευγάρι να τελέσει το μυστήριο;

Διπλό… baby μπλουμ για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, που είναι γονείς δύο παιδιών, μέχρι σήμερα δεν τα έχουν βαπτίσει και αυτό, καθώς συνέχεια το ανέβαλλαν λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα όμως με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, το λαμπερό ζευγάρι της σόουμπιζ, αν όλα πάνε καλά, σκέφτεται να τελέσει διπλό μυστήριο στη Μύκονο, όπου άλλωστε είχε γίνει και ο γάμος τους, καθώς εκεί διαθέτουν εξοχική κατοικία και είναι το αγαπημένο τους νησί.

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση της Δούκισσας με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του αείμνηστου Σάββα Θεοδωρίδη. Στις 10 Ιουνίου 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα γραφικό εκκλησάκι, που βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας του γαμπρού στη Μύκονο. Η Δούκισσα και ο Δημήτρης έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι, που γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 2018 και θα πάρει το όνομα Σάββας, και ένα κοριτσάκι, που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα την ονομάσουν Αναστασία.

Η ξανθιά καλλονή είναι πολύ κοντά στα παιδιά της, αφού έχει αναλάβει η ίδια την ανατροφή τους, γι’ αυτό και χρειάστηκε να απέχει αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρόλο που είχε προτάσεις. Η Δούκισσα λατρεύει τα παιδιά – αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που είναι πρέσβειρα στο «Μαζί για το Παιδί».

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου