Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ελένη Μενεγάκη: «Όπου διαβάζετε η δίαιτα της Ελένης, μην πιστεύετε τίποτα»

"Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα", λέει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η συζήτηση για τις δίαιτες που κάνουν διάσημα πρόσωπα της showbiz είχε ανάψει για τα καλά στην Ελένη, όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις που αφορούν στην ίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Σας έχω πει τόσες φορές, όπου διαβάζετε η «δίαιτα της Ελένης» μην πιστεύετε τίποτα. Κλείστε το, φύγετε! Ψέματα! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Πρώτα από όλα ο καθένας μας πρέπει να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του. Θέλεις να αδυνατίσεις; Γιατί; Τι χρειάζεται να κάνεις; Έχεις πρόβλημα με την υγεία σου ή θέλεις να έχεις το τέλειο σώμα; Εμένα δεν με απασχόλησε ποτέ. Ήθελα να είμαι καλοβαλμένη αλλά αυτό του τύπου «βλέπω κάτι εδώ», όχι. Να υπάρχει θέμα ναι, να έχεις ξεφύγει από το βάρος σου ναι».

«Σας το λέω έτσι όπως το σκέφτομαι εγώ, γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές εντελώς ψεύτικες δίαιτες. Λένε η δίαιτα της Μενεγάκη. Ο διαιτολόγος έχει να με δει από την τελευταία μου γέννα. Εγώ μόνο στις γέννες μου πήγα σε διαιτολόγο. Ποτέ άλλοτε», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου