Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ένας ακόμη ηθοποιός διώκεται για βιασμό κατά συρροή

Σε βάρος του έχουν καταθέσει μηνύσεις τέσσερις γυναίκες

Ένας ακόμη ηθοποιός, ο τέταρτος κατά σειρά, είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα. Πρόκειται για ηθοποιό που έκανε καριέρα στις ΗΠΑ και η υπόθεσή του ήρθε στο φως στο πλαίσιο του κινήματος #metοo στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ηθοποιού μετά τις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών, μεταξύ των οποίων, δύο αδελφές.

Σε βάρος του ηθοποιού έχουν καταθέσει μηνύσεις συνολικά τέσσερις γυναίκες οι οποίες καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά. Μάλιστα, οι δυο γυναίκες αναφέρουν ότι ήταν ανήλικες τον χρόνο που φέρονται να τελέστηκαν οι πράξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την εισαγγελική έρευνα που προηγήθηκε της δίωξης προκύπτει μεγάλος αριθμός καταγγελιών σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού καθώς η δράση του φέρεται να ξεκινά το 2008 και να εκτείνεται έως το 2015. Επιπλέον, φέρονται να καταγράφονται στην δικογραφία μαρτυρίες και άλλων γυναικών που κάνουν λόγο κακοποιητική δράση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου