Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Εύα Μπάιλα: «Δεν έχω καλή άποψη για τον Βαλάντη, δεν έχω περάσει καλά μαζί του»

Δείτε όλα όσα είπε η Εύα Μπάιλα σε συνέντευξή της.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη η Εύα Μπάιλα. Η τραγουδίστρια μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Βαλάντη, τονίζοντας πως δεν έχει καλή άποψη για τον ίδιο.

«Με το τραγούδι “Να παίζει το τρανζίστορ”, πριν δέκα χρόνια, έκανα πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν θα έλεγα ότι καθιερώθηκα. Δεν έχω κάνει την πορεία που θα ήθελα. Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν βγαίνω, δεν θα πάω σε όλα τα καλέσματα. Προτιμώ να κάνω πολύ συγκεκριμένα πράγματα», είπε αρχικά η Εύα Μπάιλα.

Η Εύα Μπάιλα είπε στη συνέχεια: «Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο πρώτος μου παραγωγός και φίλος αγαπημένος. Μου άρεσε πάρα πολύ στο Survivor, έχει τέτοια δύναμη ψυχής που μας εντυπωσίασε. Το Survivor είναι το μόνο ριάλιτι που θα σκεφτόμουν να πάω».

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ο… Τριαντάφυλλος. Έχει μια τρέλα κι έναν χαρακτήρα πληθωρικό. Δεν έχω καλή άποψη για τον Βαλάντη. Είναι ο μόνος άνθρωπος που έχω συνεργαστεί και δεν έχω περάσει καλά. Δεν μου κάνει σαν άνθρωπος», είπε επίσης η Εύα Μπάιλα.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου