Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία»

"Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν ανά πάσα στιγμή τον κάθε ένα με τον τρόπο του και με τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει", λέει η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στη Super Κατερίνα και μεταξύ των ερωτήσεων που δέχτηκε από τη Μένια Κούκου ήταν και για όσα είχε καταγγείλει πέρυσι για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Φαίη Ξυλά απάντησε ως εξής:

«Μίλησα υποστηρικτικά προς τις συναδέλφους μου, προς τις άλλες γυναίκες, γιατί θεώρησα ότι αυτό πρέπει να κάνω.

Εγώ τη δυσάρεστη συνεργασία μου την αντιμετώπισα όταν συνέβαινε, οπότε δεν θεωρώ ότι φέρω κάποιο τραύμα από αυτό. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο για όλους. Έχει να κάνει και με τη στιγμή, τη συνθήκη, σε τι φάση είναι ο καθένας. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν ανά πάσα στιγμή τον κάθε ένα με τον τρόπο του και με τη συμπεριφορά που μπορεί να έχει.

Εγώ το αντιμετώπισα ακαριαία. Εμένα δεν είχε να κάνει με κάποια σεξουαλική παρενόχληση».

Όταν ξέσπασε το ελληνικό #metoo, πριν από περίπου ένα χρόνο, η Φαίη Ξυλά είχε δηλώσει: «Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου