Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Γιαννιάς: «Μόνο που δεν έπαθα συγκοπή όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος»

"Όταν είδα τη γυναίκα μου πρώτη φορά... Ήταν πάρα πολύ όμορφη, πολύ καθαρή, γυαλιστερή και είχε πάρα πολύ ωραία δάχτυλα, νύχια, χέρια, πόδια...", λέει ο Γιώργος Γιαννιάς

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στο Mega Καλημέρα για την γνωριμία με τη γυναίκα του, την πρόταση γάμου και πώς ένιωσε την πρώτη φορά που η Ελευθερία του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

«Η γνωριμία με την Ελευθερία έγινε στο πλατό του Πρωινού Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη. Ήταν σαν μοντέλο στην εκπομπή, γιατί ήταν και Μις Ελλάς, και μου γυάλισε και έκανα τα δικά μου. Όταν την είδα πρώτη φορά, είπα πόσο όμορφη κοπέλα, πόσο τέλεια και πόσο ωραία δάχτυλα έχει. Ήταν πάρα πολύ όμορφη, πολύ καθαρή, γυαλιστερή και είχε πάρα πολύ ωραία δάχτυλα, νύχια, χέρια, πόδια… Όλα μου κάνουν φοβερή εντύπωση αυτά.

Είχα δυο τρεις μήνες αγώνα για να την κατακτήσω, αλλά τα κατάφερα», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γιαννιάς και αναφέρει για την πρόταση γάμου:

«Την πρόταση γάμου την έκανα στη Ρόδο, στο νησί μου, σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα. Ήταν γεμάτο το μαγαζί, στο κέφι και μου λέει η αδερφή μου «γιατί δεν το κάνεις τώρα»; Λέω «έχεις δίκιο» και το έδωσα πάνω στη σκηνή. Φαντάζεσαι να μου έλεγε όχι με τόσο κόσμο τι θα γινόμασταν»;

«Μόνο που δεν έπαθα συγκοπή όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Μεγάλη χαρά, μεγάλη ευλογία», εξομολογείται ο Γιώργος Γιαννιάς.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου